Link naar homepage


06 29367180
Contactformulier
info@sarcofaag.nl
Deken van Oss-str. 4
5261BK Vught
(Wij werken in heel Nederland en BelgiŽ)

Sarcofaag maakt sinds 1995 beeldende grafmonumenten met Pim Wever als drijvende kracht. Aanleiding was het overlijden van een dierbare, voor wie Pim persoonlijke vorm aan de uitvaart en het gedenkbeeld heeft gegeven. Vanuit zijn achtergrond als kunstenaar wil Pim anderen ook de mogelijkheid bieden een bijzonder en persoonlijk eerbetoon voor een overledene te realiseren.

Pim (1966) is getrouwd met Paula en heeft drie kinderen, Swaantje, Kamiel en Mia-Maria. Aansluitend op zijn bouwkundige opleiding is hij in 1994 afgestudeerd als ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten in
's-Hertogenbosch en sindsdien werkzaam in het beeldend vakgebied.
De combinatie van zijn bouwkundige- en beeldende kunstopleiding sluit geweldig aan bij zijn werkzaamheden voor Sarcofaag.

Dat mensen Pim vragen een persoonlijk gedenkteken te maken ervaart hij nog elke keer als iets heel bijzonders, aldus Pim:

"De mensen die bij mij komen ervaar ik als 'echt'. Er is iets aangrijpends gebeurd, iets dat vaak levensveranderend is. Bij de eerste ontmoeting drinken we iets en luisteren we naar elkaar. Soms is dat moeilijk omdat het heel emotioneel is. Maar hoe erg de dingen die we bespreken zijn, het gebeurt vaak dat er ook gelachen wordt. Dat vind ik heel mooi.

Voor het komen tot een goed ontwerp is het voor mij heel belangrijk betrokkenheid te voelen. Als dit er niet is wordt hetgeen ik maak niet 'bezield'. Mijn insteek is dat ik mij dienstbaar opstel. Mijn einddoel is altijd dat er een beeld ontstaat waar de opdrachtgever schoonheid in herkent en er een vonkje van goed gevoel ontstaat.”

Sarcofaag heeft inmiddels in heel Nederland en België uiteenlopende gedenktekens gerealiseerd in onder meer glas, koper, edelstaal, aluminium, natuursteen en keramiek.

Heeft u een vraag of verzoek?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via tel. 06 29367180, het contactformulier of info@sarcofaag.nl

Snelmenu
Selecteer een paginaGrafsteen Zachte zwarte veren
Zachte zwarte veren

Gedenkbeeld Andere dimensie
Andere dimensie

Urn Nieuw begin
Nieuw begin

Alle voorbeelden