Link naar homepage


06 29367180
Contactformulier
info@sarcofaag.nl
Deken van Oss-str. 4
5261BK Vught
(Wij werken in heel Nederland en BelgiŽ)

Petrus Wever is de drijvende kracht achter Sarcofaag. Hij maakt sinds 1995 gedenkbeelden, dit deed hij naar aanleiding van het overlijden van een geliefde voor wie Petrus persoonlijke vorm aan de uitvaart en het gedenkbeeld gaf. Vanuit zijn achtergrond als kunstenaar wil Petrus anderen ook de mogelijkheid bieden een bijzonder en persoonlijk eerbetoon voor een overledene te realiseren. Petrus streeft naar een eerbetoon dat recht doet aan uw overleden dierbare. Hij verzorgt het ontwerp en vergunningaanvraag, de uitvoering en de plaatsing.

Dat mensen Petrus vragen een persoonlijk gedenkbeeld of grafmonument te maken ervaart hij nog elke keer als iets heel bijzonders, aldus Petrus:
"De mensen die bij mij komen ervaar ik als heel oprecht, er is iets aangrijpends gebeurd, iets dat vaak levensveranderend is. Bij de eerste ontmoeting drinken we iets, we praten, en ik luister vooral. Soms is dat moeilijk omdat het heel emotioneel is. Maar hoe erg de dingen die we bespreken zijn, het gebeurt vaak dat er ook gelachen wordt. Dat vind ik heel mooi.

Voor het komen tot een goed ontwerp is het voor mij heel belangrijk betrokkenheid te voelen. Als dit er niet is wordt hetgeen ik maak niet 'bezield'. Mijn insteek is dat ik mij dienstbaar opstel, mijn einddoel is altijd dat er een beeld ontstaat waar de opdrachtgever schoonheid in herkent en er een vonkje van goed gevoel ontstaat."

Sarcofaag heeft inmiddels in heel Nederland en BelgiŽ uiteenlopende gedenktekens gerealiseerd in onder meer glas, koper, edelstaal, aluminium, natuursteen en keramiek.

Heeft u een vraag of verzoek?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via tel. 06 29367180, het contactformulier of info@sarcofaag.nl

Snelmenu
Selecteer een paginaGrafsteen Zachte zwarte veren
Zachte zwarte veren

Gedenkbeeld Andere dimensie
Andere dimensie

Urn Nieuw begin
Nieuw begin

Alle voorbeelden