Link naar homepage


06 29367180
Contactformulier
info@sarcofaag.nl
Deken van Oss-str. 4
5261BK Vught
(Wij werken in heel Nederland en BelgiŽ)

Voor het realiseren van beeldende grafmonumenten kiest Sarcofaag voor een persoonlijke en betrokken werkwijze, aldus Petrus:

Stap 1: Vrijblijvende ontmoeting
Na het maken van een afspraak volgt een geheel vrijblijvende ontmoeting. Dan praten we en vertelt u over hetgeen gebeurd is. Ik informeer u over de mogelijkheden en beantwoord uw vragen. Tevens informeer ik of u heeft nagedacht over een budget. Dit om verrassingen op dat vlak te voorkomen. Maar het belangrijkste wat ik doe is luisteren.

Stap2: Bevestiging van het gesprek en acceptatie van de opdracht
Naar aanleiding van onze ontmoeting informeer ik of ons contact en hetgeen is besproken, beantwoordt aan uw verwachtingen. Op basis daarvan is het vervolgens aan u om te besluiten of we samen iets gaan
realiseren.

Stap 3: Eerste ontwerp
Op basis van ons eerste gesprek ga ik over op de idee- en schetsfase. Zodra de schetsen gereed zijn kijken we samen of de ontwerpen aansluiten op uw wensen. U kunt de schetsen mee naar huis nemen om ze nogmaals te bekijken. Indien gewenst kunnen we de schetsen aanpassen tot ze volledig naar tevredenheid zijn. Indien nodig en technisch haalbaar, realiseer ik een schaalmodel. Na akkoord op het ontwerp bereken ik de definitieve kosten.

Stap 4: Aanvraag plaatsvergunning
De aanvraag voor de plaatsingsvergunning zal ik volledig voor u verzorgen. Hiervoor maak ik technische tekeningen en geef ik de betrokken instantie inzicht in het ontwerp. Na akkoord op de plaatsingsvergunning begin ik met de realisatie van het ontwerp.

Stap 5: Realisatie
Gemiddeld heeft een ontwerp een doorlooptijd van drie tot vier maanden. Afhankelijk van de complexiteit kan dit langer zijn. Meestal is het goed in te schatten, het gebeurt echter wel eens dat een ontwerp om nader technisch onderzoek vraagt. Of dat ik een week afstand nodig heb om weer helder te zien en de juiste beslissingen te nemen. Dergelijke creatieve processen hebben soms extra tijd nodig om volledig tot bloei
te komen.

Voor aanvang van de realisatie vraag ik u om de eerste helft van de vergoeding over te maken. Hiermee zal ik de materialen en overige benodigdheden inkopen. Het resterende gedeelte van de vergoeding kunt u na de plaatsing voldoen.

Stap 6: Plaatsing
Nu de realisatiefase achter de rug is, wordt een plaatsingsdatum afgesproken. Meestal kan het plaatsen met de betrokkenen plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de complexiteit. Indien u er niet bij bent maken
we een afspraak elkaar ter plekke nog even te zien. Dit is ook voor mij een belangrijke afsluiting van dit persoonlijke traject.

Heeft u een vraag of verzoek?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via tel. 06 29367180, het contactformulier of info@sarcofaag.nl

Snelmenu
Selecteer een pagina


Grafsteen Verdwenen
Verdwenen

Grafmonument De rozeknkop
De rozeknop

Grafsteen Spiegeling
Spiegeling

Alle voorbeelden